מתנה טובה זו מתנה שנהנים לקבל, מתנה שמיד כשמקבלים אותה מרגישים שהיא נכונה. לתת בושם לגבר זה לתת לו משהו פרקטי, משהו שהוא באמת צריך, ויכול אפילו לשמש כרמז, כמתנה עם קריצה, שאת רוצה להריח אותו עם הבושם הזה.
תעשיית הבשמים מציעה כיום לגברים כמעט את אותה כמות הבשמים כפי שהיא מציעה לקהל הנשים, ואין ספק שתוכלו למצוא בושם מעולה לגבר, במחיר סביר ובריח נעים. אבל איך יודעים איך לבחור בושם לגבר בלי לעשות טעות ולהביא לו את הריח הלא נכון?
לבחור בושם לגבר
- בושם שהוא כבר משתמש בו – אם יש לך גישה לארון הבשמים של הגבר, בדקי במה הוא משתמש באופן תדיר. אם את מכירה אותו היטב, בוודאי שאת תזהי את הריח, וכך תוכלי פשוט לתת לו חיזוק לבושם שהוא כבר משתמש, מענה מצוין לצורך אמיתי, מתנה מתחשבת ומדויקת מאוד.
- לכי אתו לקניות – אומרים שגברים לא אוהבים שופינג, אבל האמת היא שגברים אוהבים את זה בדיוק כמו שנשים אוהבות, בייחוד ככל שמדובר בקניות ממוקדות. ללכת לקנות בושם לגבר זה קל, פשוט נכנסים לחנות, בוחרים ביחד, מריחים, ובזה זה נגמר.
- מאחורי הגב – לכי אתו לקניות, ו"על הדרך" תריחו כמה בשמים עליו, "סתם, בשביל העניין", ושימי לב מה הכי מתאים לו. אח"כ, לבד, לכי לקנות לו אותו כמתנה.
איזה בשמים יש לגברים?
עולם הבושם לגבר מתחלק לכמה ערוצים – או דה טואלט, פריום, או דה פריום ואו דה קולון. לא משנה לאיזה סוג תכוונו, חשוב לזכור שזה לא רק הריח הראשוני, כלומר הריח שבבקבוק, אלא הריח הנוצר מהאינטראקציה בין הבושם לבין העור של הגבר, ולכן בעולם אידיאלי עדיף לבדוק קודם כל את הריח של הבושם כשהוא על העור של הגבר.
האו דה טואלט הוא דוגמא לבושם לגבר בריכוז של עד עשר אחוזים בתוך 80% אלכוהול, והפרפיום נמצא בריכוז של עד 40%, גבוה בהרבה מהאו דה טואלט, אך גם עם הרבה יותר אלכוהול. הרעיון המוביל הוא שככל שיש ריכוז גבוה יותר של חומרי ריח, הריח יישאר יותר זמן על הגוף.